Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Blog  ›  4 ok amiért nem bízhatod...

4 ok amiért nem bízhatod saját kezedre a szemöldököd szedését!

Szerző: Milus Nikolett

Egy tökéletes világban minden nő kifogástalan, fotómodelleket megszégyenítő, gyönyörű íves és hiánytalan szemöldökkel rendelkezik. Reggeltől estig hibátlan szemöldökkel magabiztosan járnak-kelnek és ehhez semmit sem kell tenniük, mert természetes adottság.

Pompásan hangzik ugye?

De sajnos a mi világunk nem ilyen… Ezért a legtöbben minden egyes nap megküzdünk a szemöldök problémával. Túl vékony, túl vastag, nem elég sötét, nem egyforma, girbe-gurba…

Szeretnél javítani ezen, de kozmetikushoz viszont nincs időd elmenni, meg egyébként is a múltkor megint vékonyabb lett, mint, amit megbeszéltetek. Inkább a saját kezedbe veszed a dolgot, lesz, ami lesz alapon.

Mielőtt belekezdenél kötelességemnek tartom, hogy tájékoztassalak 4 dologról, ami miatt veszélyesnek tartom az otthoni szemöldökszedést.

1. Először is a csodaszemöldök megformázásához nélkülözhetetlen egy szemöldökcsipesz.

Mégis, ha életlen, vagy rossz a formája a csipesznek, akkor könnyen beleszakíthatja a szőrszálat, aminek az eredménye, hogy két-három naponta újra kell szedni, mert nem gyökerestül jött ki és így gyorsabban visszanő.

2. Ha már a szedésnél tartunk, ez bizony kétkezes munka.

Ha a szőrszál kihúzásakor nem feszítjük meg jól a területet egy idő után előfordulhat, hogy a bőr emiatt kissé megereszkedik. Nem hangzik túl jól, és ez ugyanúgy vonatkozik az otthoni gyantázásra is.

3. Technika… Ami az egyik sarkalatos pontja a formázásnak.

Az otthon igazított szemöldöknél könnyen előfordulhat, hogy egy-két helyen belecsípünk a sorba és a végén kicsit hiányos lesz a szemöldök. Ha sorozatosan ez történik, akkor könnyen megeshet, hogy egy idő után már nem nő vissza a szőr azon a helyen!

4. A végére hagytam a legkönnyebben elkövethető és ezáltal a leggyakoribb hibát az otthoni szemöldökszedésben.

A legtöbben nem járatosak a szakszerű szedésben és a különböző szemöldökformákat sem ismerik, ami nem meglepő, hisz nem tanulták. És pontosan ebben az esetben születnek a túl vékony, rövidre szedett és nem az arcformához illő szemöldökkialakítás. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttatok már az előbb felsoroltakra példát. És abban is, hogy nem ezekhez hasonló szemöldököt viselnétek szívesen.


Összegzés:
Ezért azt javaslom, hogy szánjatok rá egy kis időt és bízzátok a szemöldökötöket egy ügyes kezű szakemberre, aki képes rövid idő alatt kialakítani az ideális és hozzád legjobban illő formát. Menj biztosra, mert így lehetsz majd elégedett az eredménnyel is…


Milus Nikolett kozmetikus

Rólam

A natúrkozmetikai kezelések és otthoni bőrápolás specialistájaként kezeléseimet és termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.