Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Blog  ›  Milyen krémet használjak otthon...

Milyen krémet használjak otthon a homlokomon megjelent májfoltok halványítására?

Szerző: Milus Nikolett

A napokban anyagbeszerzés közben egy érdekes beszélgetésnek voltam tanúja. Éppen a sorban várakoztam, mikor is akaratlanul felfigyeltem arra, hogy a pénztáros hölgy a kettővel előttem álló kozmetikus kolléganő segítségét kéri bőrproblémájával kapcsolatban.

A beszélgetésből kiderült, hogy a hölgy várandós és a homlokán májfoltok jelentek meg, amik meglehetősen zavarják.

Szerette volna megtudni, hogy milyen krémet használjon otthon ahhoz, hogy a foltokon halványíthasson. Bár a kozmetikus kolléganő segítőkészen állt hozzá, a válaszát hallgatva azt kell, hogy mondjam, nem mindenben értettem vele egyet. Mindemellett felületesnek is éreztem a tájékoztatást, de persze egy ilyen szituáció sem alkalmas részletekbe menően beszélni erről a témáról.

Nem folytam bele a párbeszédbe, hiszen a kérdést sem hozzám intézték. De úgy érzem, a téma megérdemli azt, hogy kicsit komolyabban foglalkozzunk vele... Tehát! :) A kismama kérdése egyértelmű volt...

„Milyen krémet használjak otthon a homlokomon megjelent májfoltok halványítására?...”

Nemcsak a terhességi, hanem minden májfolt halványítása folyamatos odafigyelést igényel. Nem elég néha-néha bekenni a foltot egy kis krémmel vagy áttörölni tonikkal! Fontos, hogy tisztában legyetek azzal a ténnyel, hogy a halványítás egy időigényes folyamat, nem mutat látható eredményt 1-2 nap alatt.

Szükség van a mindennapos ápolásra ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérjük!

Visszatérve a kérdésre, májfoltok halványítására olyan kozmetikumokat válasszatok, melyek magas koncentrációban tartalmaznak olyan halványító hatóanyagokat, mint a kövirózsa, medveszőlő, tejsav, alma, citrom vagy torma.

És ezt nem úgy kell érteni, hogy citromlével kell törölgetni az arcot és reszelt tormát kell tenni a foltokra, mert az nem bőrápolás – de ezt már Ti is tudjátok... : )

Az Ilcsi termékpalettáján is számos olyan kozmetikum található, mely kimondottan erre a bőrproblémára nyújt megoldás. Ilyen a Kövirózsa termékcsalád (Kövirózsa tonik, habkrém, zselé és krémzselé) illetve a Halványító krém és szérum. Ezeket megfelelően kombinálva és rendszeres használat mellett gyönyörű eredményt érhetünk el!

És még egy FONTOS dolog: a napsütéses időszakban mindenképpen használj fényvédő kozmetikumot is a krém mellé, mert az megakadályozza a foltok sötétedését!

Köszönöm a figyelmedet! Ha a témával vagy bőrápolással kapcsolatosan kérdésed lenne, keress bátran az elérhetőségeim egyikén...


Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel, hogy ők is olvashassák:


Olvastad már ezeket?

Milus Nikolett kozmetikus

Rólam

A natúrkozmetikai kezelések és otthoni bőrápolás specialistájaként kezeléseimet és termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.