4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
AHA hámlasztó arckezelés AHA hámlasztó arckezelés
AHA hámlasztó arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  AHA hámlasztó arckezelés

AHA hámlasztó arckezelés

Az arcbőr újjászületéséhez most a gyümölcssavak természetes és hihetetlen erejét állítjuk szolgálatba. Lássuk is, hogyan működik ez a gyakorlatban.

AHA hámlasztó arckezelés

Az Ilcsi AHA Hámlasztó kezelése során alkalmazott gyümölcssavak fellazítják a bőr elszíntelenedett rétegeit, eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezáltal lehetővé teszik az értékes anyagok hatékonyabb felszívódását a bőrbe. Segítségükkel kiválóan leoldható a gyakori bőrproblémákat okozó megvastagodott szaruréteg. Az Ilcsi AHA-s biológiai peeling lehetővé teszi a bőr hámsejtjeinek megújulását, a ráncok csökkenését és javítja a hidratációt. A benne lévő alma, szőlő és naspolya hatóanyagai által a bőr kívülről-belülről megtisztul és teljességgel újjászületik.

A kezelés során kissé kellemetlen csípő érzés, majd rövid ideig tartó bőrpír jelentkezhet, ami bőrünknek egy természetes reakciója. Emiatt viszont nem érdemes aggódni, mert egy-két óra elteltével elmúlik és már csak a csodálatos hatás marad utána! Nem végezhető el ez a kezelés, amennyiben magas vérnyomással küzdesz, hisztamin érzékenységed van, herpesz van az arcodon, lázas vagy, gyulladt, sebes bőrfelület van rajtad, továbbá várandósság és szoptatás alatt sem ajánlom.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  AHA pakolás  ›  Hatóanyag bevitel ultrahanggal  ›  Masszázs  ›  Regeneráló pakolás  ›  Búcsúkrém

AHA hámlasztó arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 4.900 Ft

Kérd a kezelést nyak- és dekoltázskezeléssel

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is!

+ 2.100 Ft