4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Anti-ageing & hyaluron arckezelés Anti-ageing & hyaluron arckezelés Anti-ageing & hyaluron arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  Anti-ageing & hyaluron arckezelés

Anti-ageing & Hyaluron arckezelés

A ránckezelések királynője, sokak kedvence, amikor már a kialakult mélyebb ráncok eredményes halványítása a célunk. Hogyan hat ez a csodás hatékonyságú kényeztető és ránchalványító kezelés?

Anti-ageing és hyaluron kezelés

A kezelés során alkalmazott Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron termékcsaládja magas koncentrációban tartalmazza a kicsi és közepes molekulaméretű természetes hyaluront. A hyaluronok elképesztő hatékonysággal járulnak hozzá a bőr megújulásához és a ráncok eltüntetéséhez, a hidratáltság maximalizálásához!

A nagyobb méretű molekulák a bőrfelszínen egy bársonyos filmréteget képezve a bőr belsejében tartják a nedvességet. Ezzel ráadásul védik a bőrt a környezet külső káros hatásaitól is. A kisebb méretű molekulák pedig már a mélyebb rétegekbe is behatolnak, és a vízmegkötő tulajdonságuknak hála belülről képesek feltölteni a ráncokat.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Bőrradírozás  ›  Masszázs  ›  Hatóanyag bevitel tű nélküli mezoterápiával  ›  Regeneráló pakolás  ›  Búcsúkrém

Anti-ageing & Hyaluron arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 6.900 Ft

Kérd az arckezelést nyak- és dekoltázskezeléssel együtt

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is! Tartalmaz Szárnyaló Lifting© masszázst. Vele a ránckezelő kényeztetést egyenesen a fellegek fölé emeljük!

+ 2.500 Ft