4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Gyémántfejes mikrodermabrázió Gyémántfejes mikrodermabrázió
Gyémántfejes mikrodermabrázió
Vissza /   Kezelések  ›  Gyémántfejes mikrodermabrazió

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés jelenleg a leghatékonyabb és kíméletesebb bőrcsiszolási eljárás, mely segítségével az arcbőr legfelső és elhalt hámrétegét eltávolíthatjuk. Ha a szaruréteg vékonyodik, akkor felgyorsul a sejtképződés, javul a sejtek anyagcseréje és fokozódik a bőrlégzés.

Gyémántfejes mikrodermabrázió arckezelés

Továbbá javul általa a kollagén rostok állapota, így annak ráncsimító tulajdonsága is érvényre jut. A kezelésnek köszönhetően halványíthatunk a hegeken és pigment foltokon is. A felső hámrétegnek az eltávolítása lehetővé teszi, hogy a kezelés során használt hatóanyagok maximálisan kifejthessék jótékony hatásukat azáltal, hogy könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is.

Fontosnak érzem kiemelni, hogy a Gyémántfejes mikrodermabráció arckezelés a hagyományos mikrodermabráziós eljárásokkal szemben nem jár bőrpirossággal, steril és fertőzés mentes! Legnagyobb hatékonysággal bír, így a legjobb eredménnyel számolhatunk.

Már egy kezelésnél is látványosani is simább lesz a bőr felülete. Kúrában alkalmazva pedig még tartósabb eredményt érhetünk el, mert - a kevesebb több elvét követve - a bőr számára kedvezőbb, ha több alkalommal finoman csiszolunk, mint egyszeri alkalommal határozottabban.

Az eljárás mellett a kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetjük a lenyűgöző eredményeket. A kezelés során arctej, tonik, zselé, szérum, masszázskrém, szemránckrém, hidratáló pakolás, valamint hidratáló krém kerül felhasználásra.

Ezek az adott bőrtípushoz legjobban illő Ilcsi termékek közül kerül kiválasztásra, ezáltal is fokozva és biztosítva az egyénre szabott kezelés élményét.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Gyémántfejes mikrodermabrázió  ›  Hatóanyag bevitel ultrahanggal  ›  Masszázs  ›  Pakolás  ›  Búcsúkrém

Gyémántfejes mikrodermabrazió arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 4.900 Ft

Kérd az arckezelést nyak- és dekoltázskezeléssel együtt

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is!

+ 2.100 Ft