4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479

Ezt a kezelést jelenleg nem veheted igénybe, mert kizárólag szezonálisan alkalmazható. Részletekről érdeklődj ezen az elérhetőségen: +36 30 255 1479

Karotin extra arckezelés Karotin extra arckezelés
Karotin extra arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  Karotin extra arckezelés

Karotin extra arckezelés

Kiegyensúlyozott hidratáltságot biztosít a bőrnek, valamint feltölti értékes vitaminokkal. Nyári időszakban pedig segít az áhított aranybarna szín elérésében és annak megtartásában. Kell ennél több?

Karotin Extra kozmetikai kezelés

A Karotin extra termékcsalád valódi bőrszépítő vitaminbomba a benne rejlő extra mennyiségű karotinnak köszönhetően. Ötvözve a berkenye, sárgarépa és sárgadinnye hatását a termékek vitaminokkal töltik fel a bőrt, friss, bársonyos érzést és kiegyensúlyozott hidratáltságot eredményeznek.

A berkenye rendkívüli hidratáló tulajdonságának hála a bőr láthatóan feltöltődik és kisimul. A sárgarépa és sárgadinnye értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt, így növelve a bőr ellenálló képességét.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Bőrradírozás  ›  Hatóanyag bevitel ultrahanggal  ›  Masszázs  ›  Regeneráló pakolás  ›  Búcsúkrém

Karotin extra arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 4.900 Ft

Kérd a kezelést nyak- és dekoltázskezeléssel

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is!

+ 2.100 Ft