4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Meggy & Kökény tápláló arckezelés Meggy & Kökény tápláló arckezelés
Meggy & Kökény tápláló arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  Meggy & Kökény tápláló arckezelés

Vérszegény és sápadt arcbőr? Ennek természetes ellenszerei a magas ásványi anyag-, nyomelem- és vastartalmú Meggy & Kökény készítmények és az általuk elvégzett kezelés.

Ilcsi Rózsaszirom kozmetikai kezelés

A meggyben található különleges bioflavonok erős szabadgyökfogó hatásuk miatt öregedésgátlók. A gyümölcssavaknak és cukroknak köszönhetően a krém kitűnően hidratálja a vízhiányos bőrt.

A meggyet és kökényt tartalmazó termékcsalád használatával a magas flavonoid és ásványi anyag tartalmuk miatt késleltetjük az öregedési folyamatokat. Emellett a bennük lévő gyümölcssavak segítenek a szép bőr rugalmasságának megőrzésében.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!