Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Ráncfeszesítő kezelés
Ráncfeszesítő kezelés Ráncfeszesítő kezelés

Ráncfeszesítő kezelés.

Hogyan késleltethetjük a bőr öregedésének folyamatát és halványíthatjuk a már meglévő ráncokat? Az érettebb bőr ápolása különleges figyelmet igényel. A mélyülő ráncok elkerülésére, valamint azok halványítására kítűnő választás ez a kezelés.

Hogyan működik e csodás hatékonyságú kényeztető és ráncfeszesítő kezelés?

Mert benne ötvözödik a Szőlő őssejtes bőrmegújító -, és az Anti-ageing termékcsalád hihetetlen ereje és képessége.

A növényi őssejtek alkalmazása hatalmas újdonságnak számít a kozmetika világában. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtregeneráló képességüket. Az emberi őssejtek, melyek a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket.

Viszont a bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Az őssejt technológiabevezetésével egy kíméletes, mellékhatások nélküli megoldást nyújthatunk a bőrnek, mert az őssejtes termékekkel végzett kezelések hatására a bőr gyakorlatilag saját magát gyógyítja és fiatalítja meg!

A bőr hámrétegében felnőttkorban is megtalálhatóak az őssejtek, melyek olyan speciális sejtek, amik osztódásra, önmaguk megújítására képesek. Az idő múlásával azonban az bőr őssejtjei veszítenek aktivitásukból és sejtképző tulajdonságaik lelassulnak.

A növényi őssejtek rendszeres alkalmazásával viszont a bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket, így a bőr tovább tud fiatal maradni.

Növényi őssejteket már többféle növényből nyertek ki, de az egyik legeredményesebb a szőlő magas polifenol, rezevatroltartalma és antioxidáns, regeneráló hatása miatt.

A szőlőben lévő OPC (szőlőmag kivonat) képes megújítani a kollagén és elasztin rostokat, vagyis ennek köszönhetően a bőröd minél tovább rugalmas marad, nem fog megereszkedni.

Továbbá az OPC-k javítják a bőr ellenálló képességét a káros szabadgyökökkel szemben. Ennek a védekező reakciónak köszönhetően lelassul a ráncosodás és halványulnak a már meglévő ráncok.

Az Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron termékcsaládja pedig magas koncentrációban tartalmaz kicsi és közepes molekulaméretű természetes hyaluront. A hyaluronok elképesztő hatékonyságra képesek a ráncok halványításában és a hidratáltság maximalizálásában.

A nagyobb méretű molekulák a bőrfelszínen egy bársonyos filmréteget képezve a bőr belsejében tartják a nedvességet. Ezzel ráadásul védik a bőrt a környezet külső káros hatásaitól is. A kisebb méretű molekulák pedig már a mélyebb rétegekbe is behatolnak, és a vízmegkötő tulajdonságuknak hála belülről képesek feltölteni a ráncokat.

Professzionális hatóanyagokkal

Kezelés során ezek közül a csodás natúrkozmetikumokból kerülnek kiválasztásra a személyre szabott és bőrtípushoz legjobban illő hatóanyagok...

Anti-ageing termékcsalád
Szőlő őssejtes bőrmegújító termékcsalád

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  »  Bőrradírozás  »  Szérumos hatóanyag bevitel Delejező Készülékkel*  »  További hatóanyag bevitel Ultra Bőrfeszesítő Készülékkel*  »  Pakolás + Vénusz maszk  »  Masszázs  »  Átkrémezés
* A kezelés során alkalmazott elektro-kozmetikai gépek.Ráncfeszesítő arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 12.500 Ft

Kérd az arckezelést nyak- és dekoltázskezeléssel együtt

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is! Tartalmaz Szárnyaló Lifting masszázst. Ezzel e ránckezelő kényeztető élményt egyenesen a fellegek fölé emeljük!

+ 2.500 Ft