4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Rózsaszirom regeneráló arckezelés Rózsaszirom regeneráló arckezelés
Rózsaszirom regeneráló arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  Rózsaszirom regeneráló arckezelés

Rózsaszirom regeneráló kezelés

Az Ilcsi saját bioültetvényén termesztett szőregi vörös rózsája pektinbe gazdag, ezért kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik. A mindent betöltő rózsaillat pozitív energiával tölt fel, oldja az izmok feszültségét, nyugtatja az idegeket.

Ilcsi rózsaszirom regeneráló kozmetikai kezelés

A rózsaszirmok molekulaszerkezetüknél fogva jelentős mennyiségű vizet tudnak megkötni hidrokolloid oldatot alkotva, mely a vizet egyenletesen juttatja be a bőrbe. Így amellett, hogy a rózsa a nőiesség szimbóluma, előkelő helyet foglal el a kozmetika világában.

Hatóanyagai erősítik a sejtfalakat, csökkentik a stressz irritáló hatásait, tonizálnak. Jelentős az A-, B-, C-, D- és E-vitamin tartalma. Antioxidánsok, flavonoidok és cink is található benne. Az A-vitamin megköti az aktív szabadgyököket, mivel előanyaga, a béta-karotin semlegesíti a szervezetben termelődő és a külső forrásból származó szabadgyököket is.

B3-vitamin a szervezetben a fehérjével és a foszforsavval kapcsolatba lépve a sejtekben a légzőferment alkotórészévé válik. Katalizátorként döntő szerepet játszik a sejtekben lezajló oxidációs folyamatokban és a sejtlégzésben. C-vitamin fontos szerepet játszik a kollagén képződés folyamatában.

E-vitamin késlelteti az oxidáció miatt bekövetkező öregedést. Cink a sejtmembrán integritásának fenntartásában tölt be fontos szerepet. Nélküle a membrán sérülékennyé és a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik, amely a sejt életképességének nagymértékű csökkenését vonja maga után.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Bőrradírozás  ›  Hatóanyag bevitel ultrahanggal  ›  Masszázs  ›  Regeneráló pakolás  ›  Búcsúkrém

Rózsaszirom regeneráló arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 4.900 Ft

Kérd a kezelést nyak- és dekoltázskezeléssel

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is!

+ 2.100 Ft