4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Szárnyaló Lifting© masszázs Szárnyaló Lifting© masszázs
Szárnyaló Lifting© masszázs
Vissza /   Kezelések  ›  Szárnyaló Lifting masszázs

Szárnyaló Lifting© masszázs

Egy kényeztető arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, ami lifting hatásával ránckezelő is egyben? A hangulatos fények, a relaxáló zene és egy ínycsiklandó masszázskrém mind hozzásegítenek ahhoz, hogy egy hosszú nap után megpihenhess.

Ilcsi Szárnyaló Lifting arc- és dekoltázsmasszázs

Nem csupán a lélekre, hanem a testre is rendkívüli hatással van. Egyfajta edzése ez a bőrnek, melynek következtében jelentősen javul annak keringése és bőrfeszesítő hatása is érvényesül. A Szárnyaló Lifting masszázs különleges tulajdonsága, hogy a fogásoknak köszönhetően erős ránckezelő hatás érvényesül az alkalmazáskor. Négy részre különíthető el a masszázs, melyek más és más módon fejtik ki jótékony hatásukat.

A masszázs kellemes simító, hullámzó mozdulatokkal indul, hogy kellően ellazuljanak az izmok. A bemelegítés után lifting hatású elemekkel megemeljük a nagyobb izomkötegeket, így azok sokkal jobb tónust kapnak. Az ezt követő mozdulatok segítségével pedig megerősítjük a lifting elemek hatását. Levezetésként méregtelenítjük az adott területet. Végezetül a ránc-stimuláló akupresszurás pontok érintésével fejeződik be a masszázs.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Masszázs menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Bőrradírozás  ›  Szárnyaló Lifting masszázs 30'  ›  Búcsúkrém

Szárnyaló Lifting© masszázs

Ez az egyedülálló ránckezelő kényeztetés a teljes arc, nyak és dekoltázs területére kiterjed. A masszázs szakasz időtartama 30 perc. A teljes kezelés megközelítőleg 60 percet vesz igénybe.

Ár: 3.700 Ft

Tudtad, hogy ez a két csodás kezelés is tartalmazza a Szárnyaló Lifting© masszázst?

Anti-ageing & Hyaluron arc-, nyak és dekoltázskezelés

Szőlő őssejtes bőrmegújító arc-, nyak és dekoltázskezelés