4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Szőlő őssejtes bőrmegújító arckezelés Szőlő őssejtes bőrmegújító arckezelés
Szőlő őssejtes bőrmegújító arckezelés
Vissza /   Kezelések  ›  Szőlő őssejtes bőrmegújító arckezelés

Szőlő őssejtes bőrmegújító kezelés

A növényi őssejtek alkalmazása hatalmas újdonságnak számít a kozmetika világában. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtregeneráló képességüket.

Ilcsi Szőlő őssejtes bőrmegújító

Az emberi őssejtek, melyek a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket. Viszont a bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Az őssejt technológiabevezetésével egy kíméletes, mellékhatások nélküli megoldást nyújthatunk a bőrnek, mert az őssejtes termékekkel végzett kezelések hatására a bőr gyakorlatilag saját magát gyógyítja és fiatalítja meg!

A bőr hámrétegében felnőttkorban is megtalálhatóak az őssejtek, melyek olyan speciális sejtek, amik osztódásra, önmaguk megújítására képesek. Az idő múlásával azonban az bőr őssejtjei veszítenek aktivitásukból és sejtképző tulajdonságaik lelassulnak.

A növényi őssejtek rendszeres alkalmazásával viszont a bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket, így a bőr tovább tud fiatal maradni. A kezelés hatékonyságát azonban nemcsak a termékekben található szőlő őssejt tartalom okozza, hanem a szőlőben található egyéb hatóanyagok, vitaminok és ásványi elemek is, melyek antioxidáns hatásúak, így ezek is késleltetik a bőr öregedését.

Növényi őssejteket már többféle növényből nyertek ki, de az egyik legeredményesebb a szőlő magas polifenol, rezevatroltartalma és antioxidáns, regeneráló hatása miatt.

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  »  Bőrradírozás  »  Hatóanyag bevitel hideg-meleg vasaló alkalmazásával  »  Masszázs  »  Regeneráló pakolás  »  Búcsúkrém

Szőlő őssejtes bőrmegújító arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul. A kezelés masszázs szakaszában a nyak felső területe is érintetté válik. A kezelés időtartama 80 perc.

Ár: 7.900 Ft

Kérd az arckezelést nyak- és dekoltázskezeléssel együtt

Az arcbőrünk mellett a nyak- és dekoltázs bőre is kiemelt gondviselést érdemel. Gondoskodj ezen területek ápolásáról is! Tartalmaz Szárnyaló Lifting© masszázst: ezzel e ránckezelő kényeztetést egyenesen a fellegek fölé emeljük!

+ 2.700 Ft