4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Tisztító arckezelés Tisztító arckezelés Tisztító arckezelés

Tisztító arckezelés

Az egyik legfontosabb kezelés a kozmetika világában. A szervezetet ért külső és belső káros hatások bizony a bőrön is meglátszódnak. Ezért ezek ellen tenni és lépni kell: kezdjük a bőrápolás alfájával.

Tisztító arckezelés

A szennyeződések, elhalt hámsejtek és a bőrben felgyülemlett méreganyagok összegyűlnek a bőrben. Ezeket nevezzük comedonak vagy hétköznapibb néven miteszernek. Ezek eltávolítása nagyon fontos része a bőrünk egészségének megőrzésében. Az Ilcsi natúrkozmetikumokkal végzett arctisztító kezelés ezt a feladatot látja el hatékonyan mégis kíméletesen.

E kezelés mindenkinek ajánlott jellemzően legalább kétszer egy évben. Így megelőzhetjük, hogy maradandóvá váljanak az el nem távolított miteszerek a bőrben, ami az erős napsütés vagy nagyon hideg levegő hatására is bekövetkezhet.

Kapcsolódó cikkek a blogon

Tisztító arckezelés

Lehet-e szép és egészséges a bőröd tisztító kezelés nélkül?

Írta: Milus Nikolett

Erre és még sok más tisztítással kapcsolatos kérdésre keressük a választ. Közben az is kiderül, hogy mik a legnagyobb félelmek a tisztító kezeléssel kapcsolatban...

Tisztító arckezelés

Tisztítás Szentháromsága

Írta: Milus Nikolett

Gyakran hallani: az a félelem a tisztítással kapcsolatban, hogy a bőr napokig vagy akár hetekig is piros marad! Sokatoknak az első kérdése a kezelés kapcsán, hogy utána meddig lesz vörös a bőre. Megértem ezt a félelmet, hiszen a tisztítás után ugyan ki szeretne rákvörös arccal emberek közzé merészkedni...

A kezelés során felhasznált professzionális natúrkozmetikumok intenzív hatóanyag-tartalmának köszönhetően lenyűgöző eredmények születnek.

Minősített natúrkozmetikumok

Az Ilcsi natúrkozmetikumainak jelentős részét az egyik legszigorúbb minősítésű szervezet, a német BDIH ellenőrzi. Az Ilcsi húszhektáros, kozmetikumainak növényi összetevőinek jelentős részét szolgáltató, saját használatú bioültetvényüket a Hungária Öko-Garancia minősíti.

Számodra is fontos a természet?

Mert számunkra igen. Az Ilcsi 1958 óta elkötelezett híve a természetnek. Kozmetikumai szigorú minősítéseknek felelnek meg, mert hisznek abban, hogy a környezetünket óvnunk kell. A kezelésekkel és termékeik használatával kiállsz e nemes cél mellett, általa Te is a jó ügyet támogatod!

Kezelés menete

Letisztítás és tonizálás  ›  Bőrradírozás  ›  Felpuhítás gőzöléssel  ›  Comedok eltávolítása  ›  Fertőtlenítés VIO-val  ›  Hatóanyag bevitel  ›  Tápláló pakolás  ›  Összehúzó és gyulladás csökkentő pakolás  ›  Búcsúkrém

Tisztító arckezelés

A kezelés az arc területére összpontosul és megközelítőleg 120 percet vesz igénybe.

Ár: 6.300 Ft

Kérd a kezelést Bőrpuhító arcmasszázzsal

Ha egy kis kényeztetéssel kezdenéd a kezelést, akkor ezt imádni fogod! Amíg a bőr felpuhítása történik a gőzőlés alatt 20 perc időtartamú kényeztető arcmasszázzsal relaxálunk és készülünk fel a kezelés további szakaszaira.

+ 1.500 Ft