Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Arctejek  ›  Ilcsi Rózsaszirom arctej

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Rózsaszirom arctej

RECEPTURA 011 | arctej

200 ml
3.290 Ft
16,45 Ft/ml

Magas vitamin- és bioflavon-tartalmú, selymes állagú arctej a mindennapi szennyeződések letisztítására és a smink eltávolítására. Alkalmazható felszíni és mélyrétegi vízhiányos, laza tónusú bőrre is.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

AZ ARCTEJ

Bioültetvényen termesztett, kézzel szedett, gondosan válogatott szőregi vörös rózsaszirmok felhasználásával készült, magas vitamin- és bioflavon-tartalmú, selymes állagú arctej a mindennapi szennyeződések letisztítására és a smink eltávolítására. Alkalmazható felszíni és mélyrétegi vízhiányos, laza túnusú bőrre is.

A mindennappos bőrápolás egyik legfontosabb mozzanata a bőr tisztítása. A bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet szennyező hatása mindenkit érint. A különböző szennyeződések lerakódnak a bőrön ezért fontos esténként egy alapos tisztítás.

FŐ ŐSSZETEVŐK

Rózsaszirom, kukoricaolaj, tokoferol, növényi glicerin, természetes illóolaj, természetes flavonoid.

ARCTEJ OTTHONI HASZNÁLATA

Használd esténként az arcbőr, nyak, dekoltázs alapos áttörlésére.

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

bdih

Termékminősítés

A BDIH emblémával ellátott termék garancia arra, hogy valódi természetes és megbízható kozmetikumról van szó. Csak azok a termékek viselhetik BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum emblémát, amelyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)