4026 Debrecen, Pesti utca 17.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Vásárlási információk

Hogyan vásárolhatsz?

Milus Nikolett kozmetika & smink

Időpont egyeztetést, illetve a kozmetikumok használatával kapcsolatos kérdéseidet az alábbi elérhetőségeken teheted fel.

Lépj be az otthoni professzinális bőrápolás világába!

A kozmetikumok megvásárlásának egyetlen feltétele, hogy a kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam bőrödet. Hogy miért van erre akkora szükség? Mert minden a Te érdekedben és javadra történik...

Eltérően azoktól a jellemzően alacsonyabb hatóanyag-tartalmú kozmetikumoktól, amelyek a drogériákban bárki számára könnyen elérhetőek az Ilcsi termékek olyan professzinális natúrkozmetikumok, melyek magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek.

Emiatt a professzionális termékek használata bőrünkre egy tudatosabb és helyes alkalmazást követel meg tőlünk, amivel biztosítani tudjuk majd az eredményességet. Mindezzel az a célunk, hogy a kiválasztott kozmetikumokkal maradéktalanul elégedett lehess!

Sajnos ma már általánosnak mondható az a jelenség, hogy az ötletszerűen megvásárolt kozmetikumoktól remélnek sokan szépülést, a bőrproblémáikra megoldást.

Mindezt úgy, hogy igazán nincsenek is tisztában bőrük igényével és a polcokról választott kozmetikumok valódi képességeiről. Ezek sokszor eredménytelen próbálkozásokat szülnek, ami pedig később bizonytalanságba és elkeseredést okoz használójában.

Pedig létezik igazi megoldás, de ahhoz körültekintőnek és tudatosnak kell lennünk...

Kinek ajánlom az Ilcsi professzinális natúrkozmetikumait?

A gyors megoldásokat hajszolóknak és azoknak a krém-kalandoroknak, akik szeretnek minden héten más és más terméket kipróbálni egyértelműen NEM ajánlanám. Hiszen a legjobb termékek sem képesek csodákra pár nap leforgása alatt, illetve a rövid időn belül látványos eredményt ígérő termékek pedig a művi alkotó elemei miatt jelenthetnek kockázatot egészségünkre.

Viszont, ha Te tudatosan ápolod, illetve szeretnéd ápolni bőrödet, valamint képes vagy nem csak rövid távon gondolkodni, akkor szívemből ajánlom számodra, mert csodás eredményekre képes a gondos kezekben!

Keress bizalommal és kérj időpontot konzultációra! Derítsük ki együtt, hogy számodra mely Ilcsi natúrkozmetikumok hozzák el majd bőröd szépülését és válnak életed kedvenceivé...


100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA minden kozmetikumra.

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Mi történik, ha éppen nem érnél el telefonon azonnal? Előfordulhat, hogy elfoglaltság miatt nem veszem fel a telefont, vagy nem írok vissza azonnal. Meg szeretnélek nyugtani, mert minden általam nem fogadott hívásra és az írt üzenetekre még aznap 19:00-ig válaszolok.