Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Pakolások  ›  Ilcsi Esemény előtti pakolás

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Esemény előtti pakolás

RECEPTURA 260 | pakolás

50 ml
5.190 Ft
103,80 Ft/ml

A gyógynövények hatóanyagai serkentőleg hatnak a bőrre, így az láthatóan feszesebbé válik. Bőrmegújító hatása lehetővé teszi a legmakacsabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását. Vérbőségfokozó hatásának köszönhetően a bőr erőteljesen bemelegszik, a fokozott vér- és nyirokkeringéssel a lerakódások kitisztulnak a bőr pórusaiból. Rendszeresen alkalmazva újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt. Hisztaminérzékenyek nem használhatják.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

A PAKOLÁS

Az Ilcsi kozmetikai pakolások szinte minden bőrproblémára kínálnak egy-egy szépítő kozmetikumot. Látványos, azonnal érzékelhető segítséget nyújtanak, üdévé, frissé, tisztává és feszessé teszik a bőrt, használatukkal a vérellátás javul, általuk fiatalosabb, megújult külsőbe bújhatunk.

Az Ilcsi Esemény előtti pakolást hisztaminérzékenyek nem használhatják!

FŐ ŐSSZETEVŐK

Erős paprika, csengőlinka, zsálya, diólevél, zsurló, mályva, méz, növényi glicerin, természetes flavonoidok.

PAKOLÁS OTTHONI HASZNÁLATA

Alkalmazzuk őket hetente egyszer, radírozás után. Vigyük fel a pakolást közepes vastagságban a bőrre, gézmaszkot simítsunk rá, majd száradás után fentről lefelé húzzuk le, vagy nedves vattakoronggal, lemosó kesztyűvel mossuk le.

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)