Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Szappanok  ›  Ilcsi Fekete szappan

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Fekete szappan

RECEPTURA 070 | szappan

50 ml
4.690 Ft
93,80 Ft/ml

100 ml
6.990 Ft
69,90 Ft/ml

Az ellenkező híresztelésekkel szemben, a szappanos mosakodás jót tesz a bőrnek, eltávolítja a bőr felszínéről az olajréteget. Szeborreás, aknés bőrre, de férfiaknak szőrtüszőgyulladás esetén, borotválkozáshoz is ajánlott.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

A SZAPPAN

A helytelen bőrápolás, a ma divatos fürdőhabok, tusfürdők használata és a kevés mozgás következtében megvastagodó szaruréteg száraz, élettelen érzést kelt. Leszigeteli a bőrt, így az nem tud belülről kifelé megtisztulni, és az ápolószereket sem engedi felszívódni. Az Ilcsi saját főzésű, lágy szappanjai felphuhítják és leoldják a felesleges szarusejteket, így a bőr nem vastagodik fel, képes az öntisztulásra, és a bőrápoló készítmények előtt szabddá válik az út.

Az egészésges tisztálkodásban évezredek óta a főzött szappané volt a főszerep.

A régiónként, háztartásonként is eltérő receptek szájról-szájra terjedtek, tökéletesedtek, finomodtak. Manapság elterjedt a nem természetes tusfürdők és folyékony szappanok használata, melyek a természetes főzött szappannal ellentétben nem távolítják el megfelelően az elhalt szarusejteket.

Ilcsi néni harminc éve figyelt fel arra, hogy a bőrproblémák mögött sok esetben a szintetikus felületaktív anyagok, a tartósítószert, szintetikus színezékeket és illatanyagot tartalmazó termékek állnak. Ekkor született meg a Fekete szappan: az aknés, gyulladt bőrök ápolását szolgáló, természetes alapanyagokból készített csodaszer!

FŐ ŐSSZETEVŐK

Lenmagolaj, ichtiol, növényi glicerin, tokoferol, levendulaolaj.

SZAPPANOK OTTHONI HASZNÁLATA

Használd mindennapos mosdáshoz, fürdéshez, egész testre. fokozhatjuk a szappna hatását, ha szivaccsal vagy vizes kefével dörzsöjük át a bőrfelületet. Használj utána Ilcsi testápolót!

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)