Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Szérumok  ›  Ilcsi Probiotikumos szérum

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Probiotikumos szérum

RECEPTURA 618 | szérum

30 ml
6.990 Ft
233,00 Ft/ml

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fokozott faggyúrendellenességgel küzdő bőrre, a hormonváltozással vagy egyéb táplálkozási vagy belső szervrendszerek működésének zavarával kialakuló aknékra javasolt.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

A SZÉRUM

Probiotikumtartalma javít a bőr megújulási folyamatának minőségén, valamint kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészséges bőr erős védelmi funkciójának támogatásában. A szérum rendszeres használata szabályozza a faggyúmirigy-működést, csökkenti a bőr zsírosodását. Emellett simítja, nyugtatja és mattá teszi a bőrt.

A szépség nem a mennyiségen múlik, hanem az arányokon. Valamikor a kevesebb több: a bőr nem attól lesz szebb, ha minél több krémet viszünk fel rá. Az Ilcsi szérumokban kicsiben benne van a természet minden ereje.

A növényi hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák, ezért kis mennyiségben is hatásosak. A szérumok nem , vagy csak kevés illóolajat tartalmaznak, így a szeborreás bőr, illetve a napos, meleg évszakok kiváló kozmetikumai. A hatóanyagok könnyen felszívódnak, beépülnek a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak.

FŐ ŐSSZETEVŐK

Bodzavirág, F-vitamin, nátrium-hyaluronát, probiotikum, rezveratrol, szeder és tengeri alga.

SZÉRUM OTTHONI HASZNÁLATA

Alkalmazzuk reggel és este, vékonyan a nappali és éjszakai krém alá simítva. Olajos szeborreánál krém helyett használjuk naponta kétszer. Nyáron vagy melegben krém helyett javasoljuk, mert a szérumok használatakor a verejték könnyebben tud párologni.

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

bdih

Termékminősítés

A BDIH emblémával ellátott termék garancia arra, hogy valódi természetes és megbízható kozmetikumról van szó. Csak azok a termékek viselhetik BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum emblémát, amelyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)