Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Testápolók  ›  Ilcsi Anti-ageing & Hyaluron testápoló

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Anti-ageing & Hyaluron testápoló

RECEPTURA 585 | testápoló

200 ml
3.990 Ft
19,95 Ft/ml

A testápoló kétféle természetes hyaluront tartalmaz a felszíni- és mélyrétegi vízhiányos bőr ápolására. A nagyobb méretű molekulák a bőr felszínén bársonyos filmréteget képezve a bőr belsejében tartják a nedvességet és védik a külső káros hatásoktól; a kisebbek pedig a mélyebb rétegekbe is be tudnak hatolni, ahol vízmegkötő tulajdonságukat kifejtve varázsolják a bőrt selymesen puhává.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

A TESTÁPOLÓ

A test ugyanúgy megérdemli a kényeztetést, mint az arc. Ha a bőr száraz és érdes, könnyebben sérül és kevésbé áll ellen a külső környezeti hatásoknak.

Az Ilcsi testáplók a fürdés utáni, otthoni ápolás mindennapos kellékei. Könnyen és gyorsan felszívódnak, a tápláló olajokon kívül nyugtató, regeneráló növényi hatóanyagokat is tartalmaznak, így megvédik a bőrt a kiszáradástól, valamint kellemes illatot és bársonyos tapintást biztosítanak.

FŐ ŐSSZETEVŐK

Jukka, zsurló, mályva, ginkgó, körömvirág, nátrium-hyaluronát, alga, karitévaj, tokoferol, növényi glicerin, klorofill.

TESTÁPOLÓ OTTHONI HASZNÁLATA

A testápolókat zuhanyzás, fürdés után alkalmazzuk. A testápolók eredményesebb hatása érdekében hetente egyszer radírozzuk le a test bőrét Fekete, Zöld vagy Kámforos szappannal, illetve a Rolling arc- és testradírral vagy a Szőlőmagolajos sós masszázspeelinggel.

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

bdih

Termékminősítés

A BDIH emblémával ellátott termék garancia arra, hogy valódi természetes és megbízható kozmetikumról van szó. Csak azok a termékek viselhetik BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum emblémát, amelyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)