Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.     Bejelentkezés: +36 30 255 1479
Vissza /   Termékek  ›  Zselék  ›  Ilcsi Szőlő őssejtes bőrmegújító zselé

Tetszik? Oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel...

Szőlő őssejtes bőrmegújító zselé

RECEPTURA 206 | zselé

50 ml
7.190 Ft
143,80 Ft/ml

Felszíni- és mélyrétegi vízhiányos érett bőrre ajánljuk. Koncentráltan tartalmazza a szőlő őssejteket, használatával látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét, lassíthatjuk azok kialakulását, és javítjuk a bőr struktúráját.

* A termékvásárlás feltétele, hogy debreceni kozmetikámban egy bőrdiagnosztika alkalmával megvizsgálhassam a bőrödet.

A ZSELÉ, KRÉMZSELÉ

Az Ilcsi zselék egyedülállóan magas növényi beltartalmukkal természetes módon járulnak hozzá a kozmetikai bőrproblémák kezeléséhez. A növények és a gyümölcsök komplex hatóanyagi vitaminokat, bioflavonokat, gyümöcscukrokat, nyomelemeket, pektineket és fitoösztrogéneket tartalmaznak.

FŐ ŐSSZETEVŐK

Szőlő őssejt-kultúra, szőlő, rezveratrol, növényi glicerin, természetes flavonoid és C-vitamin.

ZSELÉ, KRÉMZSELÉ OTTHONI HASZNÁLATA

Alkalmazzuk őket hetente egyszer pakolásként. Vigyük fel középvastagon a bőrre, gézmaszk segítségével, majd száradás után fentről lefelé húzzuk le, vagy nedves vattakoronggal, lemosó kesztyűvel mossuk le.

100% PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy az általam ajánlott termékekkel elégedett leszel, ezért minden kozmetikumra 100%-os pénzvisszatérítési garanciát kínálunk.* Ha valamilyen okból mégsem lennél teljesen elégedett az általam javasolt termékkel, akkor nincs más teendőd, mint jelezni felém és visszahozni a vásárlástól számított 30 napon belül annak maradványait (legalább 50%-ot). Ezután add meg a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételár megtérítésre kerül.

Nem kell semmit bizonygatnod, nincs belőle sértődés. A kockázatot tehát átvállalom, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted az Ilcsi kozmetikumok csodás hatását!

* A pénzvisszatérítési garanciát egyedül a mindenkori Hónap ajánlatában elérhető termékekre nem lehet érvényesíteni, mert a csomag komplexitása és kedvezményes árazása nem teszi lehetővé az arányos pénzvisszatérítést. Köszönjük a megértésed.

Milus Nikolett kozmetika & smink

Rólam

Az otthoni bőrápolás specialistájaként termékeinket azoknak a Nőknek ajánlom, akik tudatosan ápolják bőrüket és a kompromisszum nélküli, professzionális megoldásokat keresik.

bdih

Termékminősítés

A BDIH emblémával ellátott termék garancia arra, hogy valódi természetes és megbízható kozmetikumról van szó. Csak azok a termékek viselhetik BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum emblémát, amelyek megfelelnek a szigorú szabályoknak.

„ Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon ”

Miért olyan fontos és elsődleges a bőr megfelelő diagnosztizálása? Ennek megválaszolásához szeretném kölcsön venni Molnár Ferencnek, az Ilcsi tulajdonosának érzékletes gondolatait.

„ (...) 150 féle termékünk van, nem tudja egy laikus eldönteni, hogy neki mi kell. Édesanyám az egészet úgy építette fel, hogy a kozmetikus diagnosztizál és kezel. Először megállapítja a bőr típusát, állapotát, ahhoz rendelten adja az anyagot. Például 19 féle hidratáló krémünk van. Mind a 19 alapvetően a bőr vízhiánypótlását szolgálja, de más-más szempontok alapján. Mert ez a vízhiány lehet felszíni, mélyrétegi, párosodhat hozzá rosacea, akné, öregedő, ráncos, fiatal, tág pórusú bőr, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy bezsírozzuk az arcunkat, mint egy nyikorgó kocsikereket, hogy az ne nyikorogjon, a háttérben nagyon komoly élettani folyamatok zajlanak le. ” — Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa (forrás: divany.hu)