TÁJÉKOZTATÁS.
Szülési szabadság miatt a kozmetikám határozatlan időre bezár. A tervezett nyitás 2023 tavaszán várható. Addig is a Facebook oldalamra látogatva értesülhetsz a kozmetikával kapcsolatos friss hírekről.

Köszönöm a figyelmedet!

1D Classic szempilla

Dúsan és hosszan ragyogó szempillákra vágysz?


Reggeli szépítkezéskor a napi rutin közé tartozik a szempillaspirál használata is. Ha már unod az ezzel járó macerát, és többre vágysz, akkor Neked találták ki a természetes hatású 1D Classic szempilla hosszabbítást.

E műszempilla technikának a lényege, hogy szálanként hosszabbítjuk meg a saját szempillákat, így természetesebb hatást érünk el, mint a többi műszempilla technika esetén. Különböző hosszúságú és vastagságú pillák közül válogathatunk, így megtalálhatjuk a Neked leginkább tetsző kombinációt és formát.

Hosszabb szempillák, dúsabb hatás.


Ha a saját pillamennyiségeddel elégedetlen lennél, viszont vágynál a dúsabb szempilla hatásra, akkor most a legjobb helyen jársz. Az 1D Classic szempillarendkívül kiemeli viselőjének tekintetét, és emellett megfelelő stílusban építve akár arcunk karakterét is átalakíthatjuk általa.

Optikailag módosíthatóak vele kevésbé előnyös részei is arcunknak, mint például a közel vagy távol ülő szemek, túlságosan lefelé, illetve felfelé hajló szemsarkak, vagy épp a megereszkedett szemhéjak esetében.

Az 1D Classic szempilla viselése alatt ne is használj szempillaspirált, mert a műszempillára ártalmas. A festék olajtartalma miatt hamarabb leválnak a műszempillák, csökkentve ezzel a tartóságot. Mindezek mellett összeragaszthatja a szempillákat, ami nem is nyújtana szép látványt. Ráadásul használatával a festék begyülik a szempillák tövébe és irritációt okozhat, ami az egészségedre nézve sem szerencsés.

Önmagában is elragadó látványt nyújtasz az 1D Classic szempilláiddal! Ráadásul időt is megtakarítasz azzal, hogy elhagyod a szempillaspirált. Mit szólnál ahhoz, ha reggelente akár 10 perccel tovább aludhatnál?

Mennyi idő az építése?


A műszempillák első alkalommal történő felhelyezése körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ezt a folyamatot hívjuk építésnek. Ilyenkor alakítjuk ki a megálmodott formát, amit majd a rendszeres töltéssekkel tartani fogunk. A töltések már valamivel kevesebb időt követelnek, alkalmanként általában másfél órát. Ilyenkor pótoljuk a kihullott műszempillákat, hogy újra teljes fényükben ragyogjanak a szempilláink.

Mennyire tartós?


Az 1D Classic szempilla tartóssága személyenként változó. Pillasorunk cserélődik – akárcsak a hajunk – mindenkinek más-más gyorsasággal. Általánosságban azért elmondható, hogy 3-4 hetente kell töltésre jelentkezni, amennyiben betartod a viselési útmutatót, amit az alábbiakban olvashatsz.

Viselési útmutató, hogy tovább tartson.


A felhelyezés után 24 óráig tartózkodni kell a szempilla vízzel való érintkezésétől! Erre azért van szükség, mert a felhelyezés során használt speciális ragasztónak ennyi időre van szükség, hogy teljesen megkössön. Ha ez időn belül víz éri előfordulhat, hogy a ragasztó elenged és a műszempillaszálak lehullanak.

Kerülni kell a szaunázást az építéstől, töltéstől számított 48 óráig. Ne dörzsölgesd a szemedet. Ne használj szempillaspirált! Olyan sminklemosót szabad csak használni, ami olaj- és alkoholmentes.

A Best Lashes Professional selyem szempillái tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat. Mélyfekete színek, kezelhetőség és finom csillogás jellemzi. Általa tökéletes eredmény születik.

Foglaljuk össze, hogy miért éri meg 1D Classic szempillát viselned.


1.  Nincs többé spiráltól összeragadt szempilla, csak igéző tekintet.
2.  Víz, könny és verejtékálló.
3.  Fájdalom mentes a felhelyezése.
4.  Súlytalan érzés, nem káros a saját szempillákra.
5.  Viselése egyszerű és könnyen kezelhető.
6.  Természetes a hatása.
7.  Csábító tekintet egész napra.

1D Classic Árak


Építés: 9.500 Ft
Töltés: 5.500 Ft
Leoldás: 1.000 Ft